tisdag 26 maj 2015

Ännu rikare ...

Tillbaka i Sverige och hemma igen efter nästan två veckor på Koh Samui i Thailand. Trots många resor runt om i världen genom åren har det aldrig blivit någon längre vistelse i Thailand förutom korta mellanlandningar i Bangkok.

Helena från företaget Andrum ( www.andrum.in ) i Älvängen var både reseledare och yogalärare och fixare i största allmänhet. Det var ett perfekt arrangemang; omväxlande, innehållsrikt och upplevelserikt! Imponerande av henne att kombinera allt runtomkring och samtidigt hålla en hög pedagogisk och instruerande nivå på alla yogapass.


19 pass stod på programmet tillsammans med ett gäng tjejer av olika årsmodeller. Det var nya bekantskaper, trevliga bekantskaper och kul bekantskaper. 


Det speciella hotellet ( www.absolutesanctuary.com ) med klart uttalad "hälsoprofil" var av högsta klass beläget för sig själv en bit upp på en bergssluttning men ändå gångavstånd till barer, butiker och gatuliv.

Belackare hävdade innan resan att man inte kan åka till Thailand i slutet på maj för då är det bara grått och regnigt. Mötte dock motsatsen; över 30 grader varje dag, solsken och blå himmel. En och annan rejäl åskskur infann sig fast på nattetid. 

Yogan var en ny träningsmässig upplevelse vilket konstaterats i tidigare blogginlägg. Sannolikt blir det ett och annat yogapass med lärare/handledare i framtiden men framförallt inlemmande av vissa ställningar och övningar i vardagsträningen. 
Kroppen känns "go" efter 19 pass men den längtar nu efter svettdrivande löppass. Tyvärr var förutsättningarna inte helt OK. Livlig trafik, inga löpvänliga trottoarer eller parkområden samt ett antal äckliga ormar satte stopp.

Så har man då blivit ännu rikare, rik på upplevelser!