fredag 15 februari 2013

Ödmjukhet och respekt ...

Kvällstimmarna drar iväg i klubbstugan ... efter en lång vanlig arbetsdag tar Lars Sandgren, Conny Sahlin och Göran Larsson itu med klubbarbete i form av att fixa till motionsrummet. Lars har med sina kontakter tillfört ytterligare utrustning som med Göran och Connys hantverkskunskaper skruvas på plats.


I ett annat hörn förbereder Britta Sahlin och Berit Pettersson lördagens korvgrillning och Gunilla Hogedal har fullt upp med att organisera spinningpasset i Motionspalatset på fredagskvällen. Det klingar oupphörligen i iphonen; samtal, mess och mejl med återbud, nya anmälningar och frågor om både det ena och andra.

Detta är bara ett axplock och exempel på vardagligt klubbarbete en vanlig torsdagskväll. Som klubbmedlem känner man så stor ödmjukhet och respekt för allt frivilligarbete som utförs. Det är så lätt att bara ta saker för givet; utbudet i motionsrummet, pastalördagar,  spinningpass osv men det finns alltid någon/några som skapat förutsättningarna för allt som serveras och erbjuds.